Omschrijving:

------------

 

Dit is LilyPad - het moederbord dat bestaat uit een ATmega328 met de bootloader en een minimumaantal externe componenten om het zo klein (en zo eenvoudig mogelijk) te houden. Het bord loopt van 2V naar 5V. De nieuwste versie van de LilyPad ondersteunt automatische reset voor nog eenvoudiger programmeren. De achterkant van de LilyPad is nu helemaal plat! We gebruiken nu een programmeerconnector voor oppervlaktemontage om te voorkomen dat de connector uitsteekt.

 

Deze versie van de LilyPad maakt nu gebruik van de nieuwe ATmega328 op 8 MHz. 0016 ondersteunt de Pro Mini 328 / 8MHz / 16MHZ. Gebruik deze instelling wanneer u deze nieuwe LilyPad 328 gebruikt.

 

LilyPad is een draagbare e-textieltechnologie die is ontwikkeld door Leah Buechley en die is ontworpen door Leah en SparkFun. Elke LilyPad is creatief ontworpen om grote aansluitende pads te hebben zodat ze in kleding kunnen worden genaaid. Er zijn verschillende invoer-, uitvoer-, vermogen- en sensorborden beschikbaar. Ze zijn zelfs wasbaar!

Weet u niet zeker welk compatibel bord geschikt voor u is? Bekijk de koopgids!

 

 

Arduino LilyPad eigenschappen:


– Microcontroller: ATmega32u4
– Bedrijfsspanning: 3.3V
– Ingangsspanning (aanbevolen): 3.8-5V
– Digitale I/O-Pins: 9 (waarvan 4 voorzien PWM outputs)
– Analoge input Pins: 4
– DC stroom per I/O-Pin: 40 mA
– Flash-geheugen: 32 KB (ATmega328u4) waarvan 4 KB gebruikt door bootloader
– SRAM: 2,5 KB (ATmega328u4)
– EEPROM: 1 KB (ATmega328u4)
– Kloksnelheid: 8 MHz