Multifunctional expansion board( DHT11,LM35)

2-way button module
2-way LED module
Full Color LED Module
IR receiver module
Brightness sensor module
LM35D temperature sensor module
Passive buzzer module
Rotary potentiometer module
DHT11 temperature and humidity sensor module
One I2C interface (A4 SDA, A5 SCL)
One TTL serial port
Two channel digital ports (D7, D8)
One channel analog port (A3)
Reset button

arduino multifunctional expansion board

14,00 €

  • 0,05 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1

Multifunctional expansion board( DHT11,LM35)

1. Dit is een open-source codebasis en een eenvoudig i / o-platform, en met het gebruik van een vergelijkbare Java, C-taal ontwikkelomgeving.

2. U kunt dus snel de taal gebruiken met Flash of Processing ... en andere software om interactief te werken.

3. Kan worden gebruikt om de ontwikkeling van elektronische componenten zoals Switch of Sensors of andere controllers, LED, stappenmotor of ander uitvoerapparaat te voltooien.

4. U kunt ook onafhankelijk opereren als een softwareplatform dat bijvoorbeeld kan communiceren met: flash-verwerking Max / MSP VVVV of andere interactieve software ...

5. Het ontwikkelen van een open-source IDE-interface is gebaseerd op het principe dat u gratis kunt downloaden om meer verrassend interactief werk te ontwikkelen.

6. 4-Weg LED-indicator (LED-indicator om het belang te kennen, in de werkelijke projecten, met deze indicator kan worden gebruikt direct werkende status LED geeft de procedure aan om foutopsporing te vergemakkelijken.

7. DS18B20 temperatuur sensor interface die kan worden gedaan om de temperatuur van het experiment te meten, deze prijs omvat niet de DS18B20 Oh, had nog een opname nodig.

8. LM35-temperatuursensorinterface die kan worden uitgevoerd om de temperatuur van het experiment te meten, deze prijs omvat geen LM35-oh, nog een opname vereist .3296 nauwkeurig instelbare potentiometer, analoge ingangspoort (kan worden gebruikt voor het regelen van de LED-helderheid, draai de besturing hoek, de digitale spanning, etc.)

9. Geïntegreerde infraroodontvanger die geschikt is voor alle infrarood-afstandsbedieningsexperimenten, de prijs omvat ook niet de geïntegreerde ontvanger en had nog een opname nodig.

10. Vier digitale buis (met behulp van 74HC595 driver provinciale IO leren SPI), kunt u digitale weergave-experiment (kan weergeven temperatuur, spanning, tellerwaarde, etc.).

11. Drie afzonderlijke knoppen, een resetknop, de knop kan experimenten (HMI) uitvoeren.

Het zoemergeluid kan worden gebruikt voor experimenten. (Kan de politie bellen, uitspraak, etc.)

12. Bluetooth, draadloze interfaces, spraakmodule, spraakherkenningsmodule kan worden gebruikt voor draadloze communicatie-experimenten.

13. Servo-interface, eenvoudig te besturen servo's.

14. Infrarood detectie-interface, gemakkelijke en infrarood docking realisatie van menselijke verkeersstatistieken, et

 

arduino multifunctional expansion board

14,00 €

  • 0,05 kg
  • Beperkt beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1