Arduino P.I.R. sensor HC--SR501

 Product Type: HC--SR501 Body Sensor Module
Operating voltage range: DC 4.5-20V
Quiescent Current: <50uA
Level output: High 3.3 V /Low 0V
Trigger: L can not be repeated trigger/H can be repeated trigger(Default repeated trigger)
Delay time: 5-200S(adjustable) the range is (0.xx second to tens of second)
Block time: 2.5S(default)Can be made a range(0.xx to tens of seconds
Board Dimensions: 32mm*24mm
Angle Sensor: <100 ° cone angle
Operation Temp: -15-+70 degrees
Lens size sensor: Diameter:23mm(Default)

 

Kenmerken:

----------------

1, De automatische sensor: om in te voeren het sensor-uitvoerbereik is hoog, mensen verlaten het bereik van de sensor van de automatische vertraging uit hoog, output laag.

 

2, De lichtgevoelige controle (optioneel, fabriek is niet ingesteld) kan de lichtgevoelige controle overdag of lichtintensiteit zonder inductie instellen.

 

3, De temperatuurcompensatie (optioneel, fabriek is niet ingesteld): In de zomer wanneer de omgevingstemperatuur stijgt tot 30 ~ 32 graden Celsius, iets kortere detectiebereik, kan temperatuurcompensatie worden gebruikt als een prestatie-compensatie.

 

4, Twee trigger-modus: (kan worden geselecteerd door jumpers) a, kan de trigger niet herhalen: de sensoruitgang hoog, de vertragingstijd is voorbij, de uitvoer wordt automatisch laag van hoog; b, herhaalbare trigger: de sensoroutput hoog na de vertragingsperiode, als het menselijk lichaam in zijn detectiebereikactiviteiten werkt, blijft de uitvoer hoog totdat de vertraging van hoog naar laag zal blijven (sensormoduleoverzicht Gemeten activiteiten van elk lichaam zullen zijn automatisch verlengd na een vertragingstijd en de laatste gebeurtenis van de vertragingstijd Starttijd).

 

5, Met inductie blokkeringstijd (de standaardinstelling: 2,5S bloktijd): sensormodule, na elke sensoruitgang (hoge verandering naar een laag niveau), kunt u een blokkade instellen gevolgd door een tijdsperiode, in deze tijdsperiode de sensor accepteert geen sensorsignaal. Deze functie kan een "sensoruitgangstijd" en een "blokkeertijd" hebben, waarbij het interval tussen het geproduceerde werk kan worden toegepast om de intervalproducten te detecteren; verbied ook deze functie tijdens het schakelen van belastingen voor een verscheidenheid aan interferentie. (Deze tijd kan worden ingesteld op nul seconden - tientallen seconden).

 

6, Het werkspanningsbereik: de standaardspanning DC4.5V-20V.

 

7, Micro-stroomverbruik: statische stroom "50 microampère, vooral voor batterij-aangedreven automatische controle producten.

arduino PIR sensor HC--SR501

8,00 €

  • 0,35 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen1